Joensuun seudun busseissa käytössä olevan Waltti-matkakortin palvelut paranevat. Kortin voi nyt tilata ja ladata myös netissä. Nettipalvelu on osoitteessa https://nettilataukset.waltti.fi/.

Nettipalvelusta voi ostaa henkilökohtaisen matkakortin joko itselleen tai samassa taloudessa asuvalle, alle 17-vuotiaalle lapselle. Kortti lähetetään kotiin postitse viimeistään kahden viikon kuluttua. Tilaus maksetaan verkkopankkipalvelussa, pankki-tai luottokortilla. S-pankin verkkopankissa maksaminen ei toistaiseksi kuitenkaan onnistu.

Nettipalvelun kautta ei voi tilata Kela-koulumatkatukilippuja tai opiskelijalippuja, sillä niitä varten pitää näyttää erillinen osto- tai opiskelutodistus Carelicumin palvelupisteessä, Koskikatu 5.

Kortin lataaminen edullisinta netissä

Kaikkia muita oman korttityypin mukaisia tuotteita voi ladata netissä, paitsi Kela-koulumatkatuotteita. Kortin lataaminen netissä kannattaa: se on edullisempaa kuin lataaminen bussissa tai Carelicumissa.

Lisälatauksen voi tehdä sekä henkilökohtaisille että haltijakohtaisille korteille. Korteille voi ostaa arvoa, kautta tai molempia. Lataus siirtyy matkakortille, kun korttia seuraavan kerran käytetään bussin rahastuslaitteessa, kuitenkin aikaisintaan kahden tunnin kuluttua nettilatauksesta.

Lue lisää Waltti-korteista ja lippujen hinnoista:
www.joensuu.fi/liput-ja-hinnoittelu

Reitit ja aikataulut:
www.joensuu.fi/reitit-ja-aikataulut