Joensuun kaupunki on ottanut käyttöön uuden tapahtumakalenterin, jossa Joensuun monipuolinen tapahtuma- ja palvelutarjonta saadaan kuntalaisten ja matkailijoiden nähtäville yhdellä sivustolla. Kalenteri löytyy osoitteesta tapahtumat.joensuu.fi ja sitä ylläpitää Joensuun kaupungin tapahtumapalvelut.

– Me olemme saaneet paljon palautetta, että Joensuu tarvitsee tapahtumakalenterin ja tähän toiveeseen nyt vastataan, toteaa Joensuun kaupungin tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

Kaikki mukaan urheiluseuroista yrityksiin

Uusi tapahtumakalenteri on kaikille käyttäjille maksuton ja Joensuun kaupunki kannustaa kaikkia tapahtumajärjestäjiä ja alueen yrityksiä ottamaan tapahtumakalenterin käyttöön. Tapahtumien lisäksi kalenteriin voidaan lisätä yrityksiä ja palveluita. Tapahtumien lisääminen kalenteriin on helppoa ja vaatii käyttäjältä rekisteröitymisen.

– Toivomme, että kaikki tapahtumajärjestäjät aina urheiluseuroista yrityksiin ottavat kalenterin omakseen ja lisäävät sinne omia mielenkiintoisia tapahtumiaan. Kalenteri on todella helppokäyttöinen ja toimii millä tahansa laitteella, lisää Joensuun kaupungin suunnittelija Kaisu Leinonen.

– Tapahtumakalenteri hyödyttää suuresti myös Joensuun kaupungin omia palveluita. Tulevaisuudessa kaikki kaupungin yksiköiden järjestämät tapahtumat ja keskeisimmät nähtävyydet löytyvät kalenterista, jatkaa kaupungin tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen.

Ohjeita ja opastusta kalenterin käyttöön

Joensuun kaupungin tapahtumapalvelut järjestää kalenterin käytön koulutuksia, joista tiedotetaan www.joensuuevents.fi-sivulla. Samalta sivustolta osoitteesta www.joensuuevents.fi/info löytyvät kirjalliset ohjeet tapahtumien ja palveluiden lisäämiseen.

Kalenteriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Joensuun kaupungin tapahtumapalveluihin:

tapahtumapalvelut@joensuu.fi