Elokuisessa syksyä lähentelevässä ilmassa on uutuuden tuoksua. Kansalaisopiston oppaan saapuminen on myös varma syksyn merkki – ja uusien alkujen mahdollistaja.

Joensuun seudun kansalaisopiston ryhmissä kokoontuu vuosittain tuhansia opiskelijoita.

Opiskeluun ja harrastamiseen lämpimään mausteen antaa samanhenkisten joukko, joka on tullut yhteisen kiinnostavan asian äärelle. Kurssilaisten kohtaaminen, tavoitteet, tsemppaus ja onnistumisen hetket tekevät harrastuksesta yhteisen.

Liikuntaharrastuksen aloittaminen voi tuntua epävarmalta, mutta rohkaistu lähtemään! Kansalaisopisto on paikka, josta löytyy jokaisen tasoon sopiva liikuntaryhmä. Ja lajejakin piisaa. Äkkiä huomaat, että kunto kohenee ja vaikutukset yltävät koko elämään.

Jos sielusi kaipaa väylää luovuudelle, valitse jokin lukuisista kuvataiteen, kädentaitojen tai ilmaisun kursseista. Näillä kursseilla saa kokeilla ja kokea, ei tarvitse osata tai olla taiteellinen. Mutta saa olla. Uskalla kokeilla jotain, mitä sormesi syyhyävät luomaan.

Suomesta löytyy sukupolvi, joille ulkomaille lähteminen on pelottava ajatus kielitaidon puutteen vuoksi. Missään tapauksessa nyt ei ole myöhäistä. Voit valita alkeista haastaviin kieliryhmiin ainakin 18 eri kielen valikoimasta, ja maailma avartuu.

Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan opiston syksyyn!

Ilmoittautuminen alkaa verkossa

  • Torstaina 16.8. klo 9 liikunnan, tanssin, musiikin, lasten ja nuorten kursseille
  • Perjantaina 17.8. klo 9 kaikille kursseille.

Puhelimitse voi ilmoittautua ma 20.8. klo 9 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan: www.opistopalvelut.fi/joensuu