Joensuu juhlii uuttavuotta viime vuonna juhlan nähneille tuttuun tapaan: luvassa on muun muassa PKO:n järjestämä lasten Muumi-show Kimmelissä, ilmapallojen jakoa ja Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen perinteinen ilotulitus kello 18. Tänä vuonna ilotulituksen teemana on lapsille varmasti mieleinen Eläinten valtakunta.

Maaseutualueilla omat ilotulitukset järjestetään seuraavasti: Hammaslahti kello 18.00 (aika muuttunut aiemmin ilmoitetusta), Kiihtelysvaara kello 19.00, Tuupovaara kello 20.00 ja Eno noin kello 21.15.

Uudenvuoden tapahtumat ovat olleet Joensuussa perinteisesti suosittuja. Viime vuonna kaupunki toteutti Yhdessä-valotempauksen uudenvuodenaattona, jossa monta sataa joensuulaista osoitti taivaalle taskulampuilla. Tämän valomeren kuvasi kauko-ohjattava kopteri. Hieno video tempauksesta löytyy nyt kaupungin Youtube-kanavalta viimevuotisen ilotulituksen kera. Tällainen tapahtuma on luvassa myös tänä vuonna, eli älä jätä taskulamppua kotiin!

Myös vuosi 2018 on Joensuussa juhlavuosi; ensi vuonna juhlitaan Joensuun 170-vuotisjuhlia. Tämän vuoksi myös tuleva vuosi on täynnä erilaisia tapahtumia ja juhlintaa. Näistä tulee tarkempaa tietoa normaaliin tapaan muun muassa kaupungin nettisivuilla, tulevissa Joensuun Uutisten numeroissa ja kaupungin sometileillä.

Hyvää uutta vuotta 2018!