Joukko huipputubettajia ottaa helmi–maaliskuussa haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen.

Joensuussa TubeTour järjestetään Joensuun Urheilutalossa perjantaina 17.3.2017 kello 16 alkaen.

Messissä ovat mukana Herbalisti, ZoneVD, Mansikkka, Mariieveronica ja MrJallu101. Herbalisti on nälkäinen miehenalku Juuso Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. ZoneVD on lapsesta asti touhunnut omia sarjoja videoille. Mansikkka taas on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Mariieveronica on supersuosittu rohkea parikymppinen vloggaaja, joka tuottaa taidokkaasti monipuolisia sisältöjä. MrJallu on Pohjois-Karjalan murteella viihdyttävä Aleksi, joka on valloittanut yleisönsä aidoilla pelivideoillaan.

TubeTour 2017 -tapahtumassa on luvassa ennennäkemätön lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet.

TubeTourin ohjelma jakaantuu kahteen alueeseen: ohjelmanumerot toteutetaan päälavalla ja meet & greet -osio erillisessä spotissa. Meet & greet -osiossa fanit pääsevät ottamaan kuvan yhdessä koko esiintyvän tubettajajoukon kanssa. Tapaamiset toteutetaan jonotusjärjestyksessä, jotta mahdollisimman moni ehtisi tavata idolinsa. Kaikille osallistujille jaetaan nimmarikortit.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa.

 

Lue lisää
www.tubetour.fi