Tänä vuonna Suven avauksen artistina on ihana Robin! Olisiko parempaa artistia voinut saada? Emme jaksaisi odottaa tapahtumaa, koska silloin kesäloma on tosi lähellä ja on tosi kivaa nähdä Robin siellä laulurinteellä!

Hula Hula –biisi on viihdyttävä ja energinen. Meidän mielestämme laulurinteen lauluista ehdottomasti paras on Robinin Boom kah.

Robinin kappaleet ovat sen verran meneviä, että ne jäävät helposti päähän soimaan pitkäksi aikaa ja niihin keksii tosi helposti omia tanssiliikkeitä. Esimerkiksi Boom kah ja Hula Hula ovat tällaisia kappaleita. Jos vertaa Laulurinteen lauluja Robinin biiseihin, niin ehkä Robin vie voiton, mutta laulurinteen laulutkin ovat hyviä jokainen omalla tavallaan.

Olemme tosi ylpeitä Robinin puolesta, että hän on päässyt niin pitkälle urallaan nuoresta iästään huolimatta. Robinilla on jo nyt 6 julkaistua albumia. Meidän lempialbumimme ovat Yhdessä ja Boom kah.

On tosi jännittävää päästä laulamaan isommalla porukalla isommalle yleisölle. On myös tosi siistiä päästä esiintymään Robinin kanssa.

Meitä ei jännitä nähdä Robinia, sillä olemme olleet hänen keikallaan, mutta se on jännittävää, että tykkääkö Robin esiintyä kuoron kanssa. Ei tunnu todelta, että kuoro esiintyy tällaisen nuorten idolin kanssa!

Robin tulee olemaan paras artisti tähän mennessä laulurinteellä. Tämä on meidän mielipide.
Laulurinne on aina tulevan kesän merkki ja nyt siitä tulee vielä mahtavampi kun Robin on siellä. Tuntuu, että joillekin pienemmille on elämän mullistus nähdä Robin ja kuulla hänen laulavan livenä. Oletamme, että jopa opettajatkin ovat innoissaan Robinin esiintymisestä Laulurinteellä.

Toivottavasti laulurinteellä olisi hyvä sää, koska silloin olisi mukava laulaa ihanan Robin kanssa. Viime vuosina Suomen kesä on pettänyt meidät, joten olisi mukava saada hyvä sää ja vähän lämpimiä päiviä, että lumi olisi sulanut laulurinnepäivään mennessä, mutta me uskomme näin tapahtuvan. Kukaan ei halua silloin enää hiihtää!

Myös Robinin biisissä sanotaan ” jo hipaisusta sula sula, sula sula ”, joten toivomme kovasti, että lumet sulaisivat vaikkapa tämän biisin ansiosta nopeasti.

Tervetuloa Laulurinteelle kuuntelemaan meitä ja Robinia!

Nella Hukka ja Aino Kokko
Karhunmäen koulu, 5A

Kukaan ei halua silloin enää hiihtää!