Joensuussa on haettavana 80 omakotitonttia Karhunmäestä, Multimäestä, Marjalasta ja Niittylahdesta.

Hakuaika päättyy 15.11. kello 12. Tarkemmat tiedot tonteista ja sähköinen haku löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/asuntotontit.

Kaupungilla on lisäksi jatkuvassa haussa tontteja muun muassa Enon, Hammaslahden, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran taajamista. Tontteja on esimerkiksi Louhiojalla ja Hietajärven rannalla.

Maakunnan ulkopuolelta tuleville tulomuuttajille on tarjolla tontteja, joita tänne muuttajat voivat kysellä, pyytää esittelyä  ja hakea milloin tahansa vuoden ympäri.

Haettavana myös kerrostalo- ja rivitalotontit

Joensuu tarjoaa haettavaksi 15.11. mennessä myös kerrostalotontit Rantakylästä ja Noljakasta sekä rivitalotontin Karhunmäestä.

Rantakylän keskustassa osoitteesta Ruoritie 5 luovutettavalle tontille on mahdollisuus rakentaa kaksi kerrostaloa. Tontin saaja on velvollinen purkamaan tontilla olevan päiväkodin.

Noljakassa osoitteessa Jyväkuja 4 sijaitsevalle tontille on mahdollista rakentaa kaksikerroksinen rivi- tai kerrostalo. Noljakan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Karhunmäestä myytävä rivitalotontti on tulevan linja-autoreitin varrella puiston vierellä. Tontin koko on noin 5.400 m2 ja rakennusoikeus 1600 k-m2.

Kaikkien tonttien tarkempi esittely löytyy kaupungin karttapalvelussa https://kartta.jns.fi kohdasta ”Linkkejä”.

Lisätiedot ja sähköinen haku:
www.joensuu.fi/asuntotontit