Teatterin kevät 2018 henkii slaavilaisuutta. Ensi-iltaan tulevat Anna Karenina, Teetä Timofejevin kanssa sekä koko perheelle suunnattu Alas Taikavirtaa.

Anna Karenina on Leo Tolstoin kirjoittama klassikko, raastava rakkaustarina. Tsaarinajan Pietarin ja Moskovan seurapiireihin sijoittuva Anna Karenina käsittelee rakkautta, intohimoa ja elämänvalhetta tavalla, joka ei ole vanhentunut päivääkään. Joensuun kaupunginteatterin uusi versio Anna Kareninasta on tuore ja valloittava. Anna hehkuu halua, kunnes intohimo polttaa hänet karrelle.  Ensi-ilta suurella näyttämöllä on 17.2.2018.

Teetä Timofejevin kanssa on tarinoita, klassikoita, runoutta, slaavilaisia sävelmiä ja gruusialaista teetä. Herra Timofejevin kanssa pienellä näyttämöllä on hänen uskollinen apulaisensa Ludmila. Herra Timofejev haluaa nyt kutsua sinut, aivan, juuri sinut, viettämään kanssaan iltaa. Ensi-ilta on 21.2.2018. Esitys on tilattavissa myös kiertueelle!

Koko perheen teatteriesitys Alas Taikavirtaa sijoittuu satuvaltakuntaan, missä päähenkilö Mitja ajautuu mitä uskomattomimpaan seikkailuun ja kohtaa ihmeellisiä otuksia kuten kävelevän taikatalon, puhuvan suden ja kolmipäisen lohikäärmeen. Alas Taikavirtaa perustuu Eduard Uspenskin klassikoksi muodostuneeseen samannimiseen lastenkirjaan. Ensi-ilta suurella näyttämöllä on 28.4.2018.

Viimeisiä esityksiä viedään

Jos et ehtinyt syyskaudella katsomaan Koirantähdestä pohjoiseen – tarinoita pakolaisuudesta ja Harmony Sisters -musikaalia, ei hätää. Vielä ehdit! Koirantähdestä pohjoiseen viimeiset näytökset ovat 13.1. ja Harmony Sistersin 20.1. Varaa siis lippusi pian!