Teatteri tutuksi -kulissikierroksella pääsee kurkistamaan teatteritalon ja näyttämön ”back-stageen”. Tämä suomenkielinen kierros kestää noin 30-40 minuuttia.

Liikuntarajoitteisille tutustumiskierros ei valitettavasti sovi, sillä takatiloissa liikutaan mm. kierreportaissa ja muissa ahtaissa paikoissa. Kierrokset ovat tarjolla ke 20.6. ja ke 27.6.

HUOM. ennakkoilmoittautumiset viimeistään kulissikierrosta edeltävänä päivänä klo 17 mennessä, ensisijaisesti sähköpostitse leena.kinanen@jns.fi tai mikäli sinulla ei ole sähköpostia, voit soittaa numeroon 050 401 5211.

Teatteri tutuksi –kulissikierroksen osallistujien minimimäärä on 1 henkilö ja maksimimäärä 20 henkilöä, hinta 5 €/hlö, huom. vain käteinen tasaraha käy maksuvälineeksi. Kierros alkaa klo 14 teatterin ala-aulasta lipunmyyntitiskin luota (Joensuun kaupungintalo, Rantakatu 20, 80100 Joensuu).

Kesäisiä lahjavinkkejä

Juhlat tulossa! Lahja ostamatta? Ei hätää. Tässä pari ehdotusta: lahjakortti tai sarjalippu Joensuun kaupunginteatteriin! Osta teatterilahjakortti lipunmyynnistä haluamallesi summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Sarjalipulla puolestaan pääsee katsomaan edullisesti 3 näytelmää syysnäytäntökaudella: Rouva Stroganova, Iivana Julma – takaisin tulevaisuuteen ja Stalinin lehmät. Yhteishinta vain 51 euroa (norm. 76 euroa) Myynnissä 30.11.2018 saakka.

Lahjakortteja ja sarjalippuja myy Carelicum palvelut.

Kaupunginteatteri:

http://kaupunginteatteri.jns.fi/