Joensuun kaupungin tapahtumapalvelut herättelee yrityksiä ja tapahtumia luomaan uudenlaisia yhteistyökuvioita, seuraavan kerran kaikille avoimessa Tapahtumafoorumissa marraskuussa.

Huhtikuussa käynnistynyt Elinvoimaa tapahtumista -projekti on ehtinyt järjestää monenlaisia koulutustilaisuuksia tapahtumajärjestäjille ja yrityspäättäjille. Kouluttajina on ollut huippuosaajia myynnin ja yritysyhteistyön alalta läheltä ja vähän kauempaa.

– Kummelin perustajiin lukeutuvan Olli Keskisen myyntipuhekoulutuksessa oli nauru herkässä. Olli nosti ravistelevalla tavalla vanhat kissat pöydälle ja korosti joukosta erottautumisen merkitystä, kertaa hankkeen projektipäällikkö Teemu Laasonen.

Hymylihakset lienevät koetuksella myös Rokumentin yhteydessä järjestettävässä Tapahtumafoorumissa marraskuussa, kun tapahtumat ja yritykset laitetaan leikkimielisille sokkotreffeille. Kerubissa päästään 15.11. seuraamaan kenet mahtaa tapahtuma tai yritys X valita kumppanikseen. Ja kukapa olisikaan osuvampi henkilö showta vetämään kuin Napakymppi-ohjelman juontaja Janne Kataja.

– Foorumissa tapahtumat ja yritykset saatetaan maankuulun juontajan johdolla ihan käsikynkkään asti, naurahtaa Laasonen. Tempausta seuraamaan on vapaa pääsy.

Laasonen muistuttaa yrittäjiä myös kaupungin uudesta maksuttomasta tapahtumakalenterista tapahtumat.joensuu.fi ja nimenomaan sen Palvelut-ominaisuudesta.

– Yritysten kannattaa ilmoittaa itsensä sinne, niin tapahtumakävijät löytävät tapahtumapaikkojen läheisyydessä olevat palvelut, Laasonen kannustaa.

Tapahtumafoorumi 15.11.

Ravintola Kerubi, Ilosaari, Siltakatu 1, Joensuu
Vapaa pääsy!