Kalevan Rasti järjestää Joensuu-Jukolan Enossa 17.–18.6. Joensuu-Jukola yhdistää huiput ja harrastajat yli 25:stä maasta kesän kauneimmalla hetkellä. Jukolan tunnelmaa kuvaillaan ainutlaatuiseksi ja se on vaikuttava kokemus aina niin ensikertalaiselle kuin kokeneelle kävijälle. Yle välittää Enosta suorina TV-lähetyksinä Suomi 100 Venlojen juhlaviestin lauantaina 17.6. klo 13.45–17.20 sekä Jukolan viestin klo 22.40–07.00.

Joensuu-Jukolan voit kokea kilpailijana, talkoolaisena tai katsojana. Toukokuussa ehtii hyvin ilmoittautua talkoolaiseksi.

Jos rastien etsiminen metsästä tuntuu liian jännittävältä, kannattaa suunnata suoraan makurasteille!

Jukolan kisa-alueella tirisee isossa grillissä perinteisten makkaraperunoiden ja grillimakkaroiden lisäksi uutuuksina nyhtösoija- nyhtökaura- ja nyhtöpossuburgereita. Kilpailukeskus on kauttaaltaan kovapohjainen ja välimatkat ovat aikaisempia vuosia lyhyempiä.

Joensuun keskustasta järjestetään bussikuljetus kilpailukeskukseen myös katsojia ajatellen. Järjestäjien bussikuljetus reitillä Joensuu-Eno-Joensuu järjestetään perjantaista sunnuntaihin. Bussireitti on Ravirata-Matkailupysäkki-Lehmonramppi-Uuro ABC-Eno. Lauantaina 17.6. bussikuljetukset Joensuusta alkavat kello 6.30 ja viimeinen bussikuljetus Enoon lähtee Joensuusta klo 22.00.

Busseja Enosta Joensuuhun lähtee puolen tunnin välein. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viimeinen bussi Enosta Joensuuhun lähtee kello 2.15.
Sunnuntaina Joensuusta Enoon lähtee busseja kello 6.30–12.00. Busseja Enosta Joensuuhun järjestetään puolen tunnin välein kello 7.45–15.15.

Uimaharjun taajamayhdistys kuljettaa: Uimaharjun torilta lauantaina Enoon kello 9 Uimaharju-Eno-Uimaharju.

Lisätiedot:
Joensuu-Jukolan sivuilta
www.jukola.com