Äänestä omat suosikkisi Suomen suurimman discon soittolistalle. Nyt kärjessä ovat Darude, Antti Tuisku ja 2. maanantai.

Joensuussa tanssitaan Suomen suurimmassa discossa lauantaina 18.2. Disco on ilmainen ja ikärajaton. Joensuu Areenassa järjestettävän tapahtuman esiintyjinä ovat ysäridiscoa jyystävä Aikakone, jo useammalla vuosikymmenellä lantioita heiluttanut Danny ja D´voices sekä tuoreempien biittien tahtiin tanssittava Stig.

Artistien lisäksi musiikista vastaavat dj:t, jotka soittavat sinun äänestämääsi musiikkia. Tapahtuman nettisivuilla on menossa äänestys, jossa voit äänestää omasta mielestäsi Suomen kovimpia discobiisejä. Valinnan helpottamiseksi sivulle on kasattu yli sadan discobiisin lista, mutta voit äänestää myös muita kappaleita.

Tällä hetkellä äänestyksen kärkikolmikossa ovat Daruden Sandstorm, Antti Tuiskun Keinutaan sekä 2. maanantain Mixet tahdo olla munkaa.

Suomen suurin disco on osa Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia Joensuussa. Siksi tapahtumaa tehdään lämpimästi retroillen. Musiikin lisäksi retroilu näkyy myös tapahtuman ilmeessä ja tarjoiluissa. Sekä ruoka- että juomapuolelle on tarkoitus nostaa tarjolle takavuosikymmeniltä tuttuja bileherkkuja.

Disco alkaa kello 19 ja kestää seuraavan vuorokauden puolelle.

Suomen suurimman discon järjestää Joensuun kaupunki ja sen tuottaa Kerubi Events.