Äänestä omat suosikkisi soimaan Suomen suurimmassa discossa, joka on yksi Suomi 100 -juhlavuoden päätapahtumista Joensuussa.

Lauantaina helmikuun 18. päivä on discopäivä, kun Joensuu Areenassa tanssitaan Suomen suurimmassa discossa. Ilmainen ja ikärajaton iltatapahtuma on osa Joensuun kaupungin Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumia.

Suomen suurimmassa discossa retroillaan tyylillä ja tunteella. Teemaan sopivaa musiikkia on useammalta discon vuosikymmeneltä.

Livenä kuullaan Dannyä, Aikakonetta ja Stigiä. Danny ja hänen kanssaan esiintyvät laulajat tarjoavat kattauksen 1970- ja 1980-lukujen discohiteistä. Aikakone jyystää ysäridiscoa ja Stig tanssittaa tuoreempien biittien tahtiin.
Kovan kolmikon lisäksi musiikkia soittavat DJ:t, joiden soittolistaan sinä voit vaikuttaa äänestämällä Suomen kovimpia discohittejä. Äänestys toimii netissä osoitteessa www.suomensuurindisco.fi, jossa olevalta listalta voit käydä antamassa äänesi omille suosikeillesi. Tavoitteena on laittaa paremmuusjärjestykseen sata kovinta suomalaista discohittiä.

Musiikin lisäksi retroilu näkyy myös tapahtuman ilmeessä ja tarjoiluissa. Sekä ruoka- että juomapuolelle on tarkoitus nostaa tarjolle takavuosikymmeniltä tuttuja bileherkkuja.

Disco alkaa kello 19 ja kestää seuraavan vuorokauden puolelle.

Suomen suurimman discon järjestää Joensuun kaupunki ja sen tuottaa Kerubi Events.