Joko sinä saat kaupungin laskut sähköisesti?

Syksyn aikana palkitaan e-laskun käyttäjiä erilaisilla lippupaketeilla. Palkintoja arvotaan loka–joulukuussa kuukausittain ja ensimmäiset liput on jo arvottu. Arvonnoissa ovat mukana sekä jo e-laskuja saavat että kampanjan aikana e-laskusopimuksen tekevät.

Syyskuussa e-laskuun vaihtoi lähes 400 uutta asiakasta.

Voittaja saa valita palkinnoksi lippupaketin kaupungin uimahalleihin tai kuntosaleille, kaupunginorkesterin kausikortin, Mukulakadun perhelippupaketin tai Joensuun museoiden klubikortin vuodeksi.

Paperilaskut maksavat kolminkertaisesti

Kaupunki lähettää asiakkailleen vuosittain yli 70 000 laskua. Niistä paperisena lähtee edelleen neljä viidestä.

Paperilaskut maksavat kaupungille kolminkertaisesti e-laskuihin verrattuna. Kuluja tulee lähetyksestä, tulostuksesta ja esimerkiksi viitenumeroiden näppäilyvirheiden korjaamisesta käsin.

Kaupunki kannustaa kaikkia vielä paperilaskuja saavia asiakkaitaan siirtymään e-laskuihin. Mitä useampi meistä valitsee e-laskun, sitä useampi euro voidaan käyttää paperin sijasta laskuja lähettävän tahon omiin palveluihin, esimerkiksi päivähoitoon. Se varmaan kaikille passaa!

E-laskun maksaminen on helppoa; lasku tulee automaattisesti verkkopankkiin, josta maksu onnistuu käytännössä napin painalluksella. E-lasku on myös turvallinen, vaivaton ja ekologinen.

Ohjeita e-laskun käyttöönottoon saa omasta verkkopankista tai pankin asiakaspalvelusta.

Lue lisää e-laskusta

www.joensuu.fi/lasku-kaupungilta