Rantakylän koulun viimeisiä päättäjäisjuhlia vietetään tiistaina 29.5. kahden tapahtuman voimin.

Päivällä kello 12 koululla on luvassa erityisesti koulun oppilaille suunnattu juhlatilaisuus, mutta tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Uusi päivä, uusi mahdollisuus

Päiväjuhlan lisäksi tiistaina 29.5. kello 18 koulun päättäjäisiä juhlistetaan kaikille avoimen Uusi päivä, uusi mahdollisuus -musikaalin myötä Rantakylän koululla osoitteessa Rantakylänkatu 12. Musikaalissa esiintyy pääasiassa koulun nykyisiä oppilaita, mutta entisiäkin oppilaita on mukana. Lisäksi lavalla tullaan näkemään teatterikerho Rankidsin jäseniä.

Kaiken kaikkiaan Rantakylän koulussa on tehty paljon työtä sen eteen, jotta tuleva iso muutos sujuisi mahdollisimman hyvin niin oppilaiden, perheiden kuin koulun työntekijöiden kannalta katsottuna.

– ”Uusi päivä, uusi mahdollisuus” on ollut meillä jo pitkään Rantakylän koulun mottona. Koulun väellä on kuitenkin ollut nyt aikaa mukautua muutoksen mukanaan tuomiin asioihin sekä koulun toiminnan lopettamiseen. Rantakylän koululla on takanaan hieno kasvutarina. Vuonna 1972 toimintansa aloittaneella koululla on ollut tärkeä tehtävä ison kaupunginosan lähikouluna, toteaa koulun rehtori Antti Ikonen.

Rantakylän koulun väki toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi päättäjäispäivän juhliin.