Joensuun kaupunginorkesterin palmusunnuntain 9.4. Lamentations-konsertin bassosolisti vaihtuu Matti Turusen sairastumisen vuoksi. Tilalle on saatu baritoni Juha Eskelinen Joensuusta. Hän laulaa aarian Felix Mendelssohnin pääsiäiskantaatissa O Haupt voll Blut und Wunden.

Noin tunnin mittainen konsertti on sunnuntaina 9.4. Joensuun evankelisluterilaisessa kirkossa klo 18. Sen muuna ohjelmana ovat J.S. Bachin kantaatti Christ lag in Todesbanden ja P.H. Nordgrenin kansankoraalisovitus Koko maailma valittanee. Konsertin johtaa Jutta Seppinen ja kuorona nähdään kanttori Janne Piipposen valmentama Canzonetta-kuoro.

Sinfoniakonsertissa torstaina 20.4. Carelia-salissa vierailee TV:stäkin tuttu musiikin moniottelija, pianisti Iiro Rantala, joka nyt tavataan Mozartin pianokonserton parissa. Jurjen Hempelin johtamassa konsertissa kuullaan myös muun muassa Rantalan sävellys Anyone with a heart sekä Klamin ja Poulencin eloisia säveliä.

Kamarikonsertissa torstaina 4.5. Joensuun seurakuntakeskuksessa nautitaan musiikista intiimimmin, kun kaupunginorkesterin muusikoiden jousiyhtyeet tarjoilevat Haydnin ja Kodályn duettoja sekä Schubertin Jousikvarteton nro 14 Tyttö ja kuolema.