Joensuun kaupunki kehittää työllisyyspalveluitaan yrityksiin työllistymistä edistäväksi. Kaupunki on ottanut käyttöön työllistymissetelit (Joensuu-lisä- ja rekrypalkkioseteli) ja kokeilee työn etsintää yrityksistä yhteistyössä henkilöstöpalveluyritysten kanssa.

Joensuu-lisä 350 euroa kuukaudessa

Joensuu-lisä maksetaan työnantajalle jo kuukauden työsuhteesta, lisä maksetaan kuukausittain (työaika väh. 18 h/viikko). Joensuu-lisää voidaan myöntää myös kolmannen sektorin työnantajille.

Rekrypalkkio 2100 euroa

Rekrypalkkio maksetaan työnantajalle 6 kuukauden työsuhteen jälkeen kertakorvauksena (työaika väh. 18 h/viikko). Rekrypalkkio on käytettävissä vain yrityksille.

Työllistymissetelit on tarkoitettu työmarkkinatuen kuntaosuutta saavien henkilöiden työllistämiseen.

Heihin kuuluu esimerkiksi ammattikoulutettuja nuoria,  aikuisiällä uuteen ammattiin kouluttautuneita ja osa-aikaisesti työskenteleviä.

Ota yhteyttä, me autamme

Työnhakija, kun saat työmarkkinatuen kuntaosuutta, Joensuun kaupungin työllisyysyksikön työhönvalmentajat ja työllisyyskoordinaattorit  ovat käytettävissäsi maksutta. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla tyollisyysyksikko@jns.fi ja varaamme keskusteluajan.

Etsimme sinulle töitä ja työkokeilumahdollisuuksia yrityksistä, Joensuun kaupungilta ja kolmannelta sektorilta ja annamme työllistymisseteleitä omatoimisen työnhakusi tueksi.

Etsimme sinulle myös kouluttautumismahdollisuuksia, tsemppaamme sinua henkilökohtaisesti ja pienryhmissä työn ja koulutuksen teemoissa sekä selvittelemme kanssasi tarvittaessa kuntoutus- ja eläkeasioita ja huolehdimme asioiden etenemisestä.

Yrittäjä/työnantaja: ota yhteyttä Joensuun kaupungin työllisyysyksikön työllisyyskoordinaattoriin, p. 050 310 9635 tai 050 310 9621.

Etsimme asiakkaistamme sopivia henkilöitä lyhyt- tai pitkäkestoisiin työsuhteisiin kaupungin työllisyyspalveluita hyödyntäen. Käytössämme on myös niin sanottu palkkatuella toisen työnantajan palvelukseen siirtomahdollisuus. Käytännössä henkilö siirtyy työhön yritykseen ja kaupunki maksaa 1–2 kuukauden ajan palkan. Siirto on maksuton työnantajalle, mutta työnantajan tulee tarjota siirron jälkeen vähintään 4–5 kuukauden mittainen työsuhde (työaika vähintään 18 h/viikossa).

 

Lisätietoja työllisyyspäällikkö Tarja Hussolta, tarja.husso@jns.fi, p. 050 438 7391.

www.joensuu.fi/tyollisyysyksikko