Kisakausi huipentuu 25. maaliskuuta Venäjän Tjumenissa, mutta sitä ennen kisataan vielä Kontiolahdella 6.–11.3.2018.

Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen valittiin joulukuussa hakemaan Suomelle olympiamitalit kotiin Pyeongchangista. Vaikka et sinne pääse heitä katsomaan, niin huoli pois; maaliskuussa meidän sankarittaremme kisaavat Kontiolahdella maailmancupin kolmanneksi viimeisen kisan voitosta. Östersundista viime vuoden marraskuussa alkaneen kisakauden aikana hiihdetään vielä viidessä eri maassa: Saksassa, Italiassa, Norjassa, Venäjällä ja tietenkin Suomessa.

Molemmat naiset ovat hurjassa vireessä: kummaltakaan ei voi poissulkea minkään yksittäisen kisan voittoa. Kontiolahtea ei siis kannata missään nimessä missata!

Lippuja alennettuun hintaan

Jos et ehtinyt joulukuussa Kontiolahden lippuapajille, niin edelleen on hyvin aikaa ostaa lippu itselle ja miksei kaverillekin. Liput kun saa alennettuun hintaan vielä ennen kisojen alkua, alkaen 16 euroa per päivälippu ja 56 euroa per kokoaikalippu. Alle 12-vuotiaille lapsille latukatsomo on ilmainen!

Tarjoa majoitusta

Maailmancup on myös oiva mahdollisuus parantaa niin Kontiolahden, kuin Joensuunkin mainetta turistiystävällisenä kaupunkina. Nyt siis kannattaa viimeistään aktivoida oma Airbnb-tili, ja ryhtyä kauppaamaan turisteille makuupaikkaa!

Liput ja lisätietoa
www.kontiolahtibiathlon.com/fi