Joensuun konservatorion eri kokoonpanot tarjoavat useita konsertteja loppusyksyn iloksi.

Iltamusiikkia tunnelmoiden

Iltamusiikkia on tarjolla Joensuun seurakuntakeskuksen salissa keskiviikkona 23.11.2016 kello 19. Esiintymässä on Joensuun Uusi Nuori Orkesteri JUNO, solisteina Tatu Aukee ja Henri Hirvonen, sello. Orkesteria johtaa Katri Kaihola.

Ohjelmassa on Sibeliusta, Vivaldia ja Rautavaaraa. Joensuun konservatorion jousiorkesteri JUNO koostuu opinnoissaan pitkällä olevista nuorista muusikoista. Konsertissa on luvassa tunnelmallisia säveliä, nuorta energiaa ja solistista taiturointia.

Konservatorion laulajat joulutunnelmissa

Joulun ihme -konsertit Joensuun kirkoissa. Konservatorion laulajat esittävät adventin aikaan sopivaa tunnelmallista musiikkia erilaisin kokoonpanoin. Vierailevana solistina on Kirsi Thum ja pianistina Jaroslava Kotorova Joensuun ja Pielisensuun kirkoissa sekä Kemal Achourbekov Rantakylän kirkossa.

Joulun ihme esitykset ovat Joensuun kirkossa maanantaina 28.11. kello 18, Rantakylän kirkossa tiistaina 29.11. kello 18 ja Pielisensuun kirkossa keskiviikkona 30.11. kello 18.

Lasten joulukonsertit Lapsen Sävel

Lapsille on tarjolla Lapsen Sävel joulukonsertti maanantaina 28.11. kello 18 Carelia-salissa ja Lapsen Sävel pienten joulukonsertti perjantaina 9.12. kello 10.30 konservatorion salissa. Konsertit järjestävät yhteistyössä Joensuun konservatorio ja Pelastakaa Lapset.