Konservatorio on kesälomalla 29.5 alkaen, nautinnollista ja rentouttavaa kesää kaikille! Kesän jälkeen polkaistaan konservatorion 50-vuotisjuhlavuosi kunnolla käyntiin. Syksyllä otetaan käyttöön upouusi opetussuunnitelma, jonka sisältö esitellään heti aluksi oppilaille ja huoltajille.

Varsinainen juhlaviikko (vko 47) huipentuu lauantaina 24.11 juhlakonserttiin Carelia-salissa ja illalliseen Kimmelissä. Juhlava syyslukukausi aloitellaan henkilökunnan osalta 13.8 ja oppilaat tulevat ilmoittautumaan maanantaina 20.8. Oppilaille lähetetään kutsut ilmoittautumiseen sähköpostilla. Opetus alkaa tiistaina 21.8.

Kesän aikana voi ilmoittautua Joensuun konservatorion musiikkileikkikoulu- ja musiikkivalmennusryhmiin, uusien oppilaiden netti-ilmoittautuminen on avoinna koko kesän. Musiikkileikkikouluun voi ilmoittautua perjantaihin 10.8.2018 klo 12.00 saakka.

Netti-ilmoittautumisen jälkeen musiikkileikkikoulu- ja musiikkivalmennusryhmiä täydennetään syyslomaan (viikko 42) saakka. Vapaiden paikkojen tiedustelut suoraan muskariopettajilta 14.8.–12.10.2018 välisenä aikana.

Lisätietoa ryhmistä ja toiminnasta sekä ilmoittautumislinkit:

www.joensuu.fi/musiikkileikkikoulu
www.joensuu.fi/musiikkivalmennus