Lastenmusiikin iloinen kevättunnelma täyttää konservatorion salin sunnuntaina 21.5.2017 kello 15 alkavassa Kevään taikaa -konsertissa. Lasten Suomi 100 vuotta -konsertin järjestävät Joensuun seudun kansalaisopisto ja Joensuun konservatorio. Konserttia tukee myös Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahasto Liisa Karhulle myöntämän lastenmusiikin apurahan kautta.

Konsertin koko ohjelma koostuu suomalaisesta musiikista. Mukana on Liisa Karhun omasta tuotannosta muun muassa Laululeikit, Konserttilaulu, Aurinkohippa, Viuluveturi ja Tuulen laulu. Uudempaa jo klassikoiksi muodostunutta lastenmusiikkia edustavat Soili Perkiön Juhlatuuli ja Petter Ohlsin Hyvin hiljaa. Suomalaisesta kansanmusiikista konserttia on tahdittamassa Liisa Karhun ja Timo Hacklinin yhdessä säveltämä Hyvän tuulen jenkka.

Konsertissa matkaa tehdään niin viuluveturin kuin haitaribussinkin kyydissä!

Kevätseikkailun varrella tavataan niin juhlivia metsän eläimiä, kuullaan tuulen taikalaulua kuin paistatellaan keltaposkiauringon paisteessakin. Konsertissa kuulijat pääsevät mukaan laululeikkeihin omilta istumapaikoiltaan ja esiintyjämusikantit sekä laulavat että soittavat erilaisia soittimia.

Kevään taikaa leikki
Kevään taikaa viulut

Konsertin esiintyjiä ovat Joensuun konservatorion Onttolan ja Niittylahden muskarilaiset, Seutuopisto soi -yhtye Joensuun seudun kansalaisopistolta, laulaja Niina Juntunen, huilisti Auli Kostamo, hanuristi Timo Hacklin sekä viulistit Piritta Gröhn ja Liisa Karhu.

Lastenkonsertissa juhlitaan kevättä suomalaisen lastenmusiikin parissa soiton ja laulun kera!

Kevään taikaa -konsertti konservatorion salissa sunnuntaina 21.5.2017 kello 15