Suurella näyttämöllä voi seurata musiikkinäytelmä Harmony Sistersiä ja pienellä näyttämöllä puolestaan pääsee tutustumaan Koirantähdestä pohjoiseen tuotantoon. Harjoituksia voi seurata 25.8.2017  kello 18.30–19.30 ja 19.30–20.30. Harjoituksiin on yleisöllä vapaa.

Harmony Sisters on tarina kolmesta Valtosen ruotsinkielisestä siskoksesta, jotka syntyivät Venäjällä, kasvoivat kansainvälisessä Kotkassa, esiintyivät niin Helsingin filmistudioilla kuin jatkosodan viihdytysjoukoissakin ja päätyivät natsi-Saksan propagandakiertueelle Eurooppaan. Ensi-ilta on 16.9. teatterin suurella näyttämöllä.

Koirantähdestä pohjoiseen on maahanmuuttajien ja pakolaisten haastatteluista ja ajankohtaisuudesta syntynyt esitys, jossa maailman myllerryksen alta kuuluu ihmisen tarina ja arjen ääni. Esitys yhdistää tarinankerrontaa, dokumentaarista materiaalia, visuaalisuutta ja musiikkia kudelmaksi, joka kuljettaa katsojan pakomatkalle halki Euroopan ja jättää päätepisteeseen, jossa toivoa antavat hyvät ihmiset ja lapsen nauru. Sen kantaesitys ja ensi-ilta on 23.9. Kiteellä.