Kuulutko niihin 650 000 opiskelijaan, jotka harrastavat tai opiskelevat vuosittain kansalaisopistoissa? Hienoa! Ensi syksylle olemme varanneet sinulle paljon vaihtoehtoja. Toteutamme roppakaupalla taas kuntalaisten toiveita perinteisen tarjonnan rinnalle.

Uutta tekemistä on paljon. Meillä voi ottaa hyviä valokuvia omasta lemmikistä, soittaa ukulelea, runoilla Petkeljärvellä, oppia itsepuolustuksen perusteet, hallita vihdoin ne digiasiointipalvelut tai heittäytyä bloggaajaksi. K-popin ja korealaisen kosmetiikan fanien haaveisiin on vastattu korean kielen ja kulttuurin johdantokurssilla.

Huippua, kun lähikoulullamme on lapsille harrastuksia!

Synttäreitä kerran tai useammin vuodessa järjestäville vanhemmille vinkkaamme lasten rooliasukurssista, jossa syntyvät täydelliset ja oikean kokoiset teemanmukaiset vaatteet! Myös lasten teatterissa, sanataiteessa ja ruuanlaitossa löytyy mahtavia uutuuksia.

Ruokapuoli onkin laitettu kerralla uusiksi, kiitos uuden suunnittelijamme. Tarjolla on upeita ajankohtaisia makumaailmoja Suomesta ja hyvin kaukaa. Olipa intohimosi tai haasteesi sushi, vihermehut, a’la carte, nuotioruoka, vege tai sienet – näillä kursseilla saat vinkit onnistumiseen.

Syksyn tarjonta julkaistaan verkossa heinäkuun alussa ja painettu opas jaetaan postitse 8.–9.8.

Ilmoittautumisajat

Ilmoittautuminen alkaa verkossa to 16.8. klo 9 liikunnan, tanssin, musiikin ja lasten & nuorten kursseilla. Pe 17.8. klo 9 verkossa voi ilmoittautua kaikille kursseille. Ma 20.8. klo 9 alkaen ilmoittautumiset hoituvat myös puhelimitse ja toimistossa.

Tervetuloa löytämään oma harrastus 2000 kurssin joukosta!

www.opistopalvelut.fi/joensuu

p. 013 337 5929 / Papinkatu 3, Joensuu