Virkisty, kehity, oivalla, nauti, saa ystäviä ja hanki uutta elämään. Aloita syyskausi ilmoittautumalla kansalaisopiston harrastuksiin.

Syksy on tunnelmallinen ja kaunis vuodenaika, mutta monille myös hektisin kausi vuodesta. Syysmyräkässä on miellyttävää napata teekuppi käteen, käpertyä vilttiin ja kuunnella sateen ropinaa. Luovuus saa siivet. Toisaalta keskellä kaamosta voi osoittautua haasteelliseksi nousta sohvan syvyyksistä lähikoululle jumppaan, kun vaihtoehtona on Netflix ja Gilmoren tytöt. Lähteminen kuitenkin palkitsee, ja harrastuksen tuottamaa hyvää oloa riittää ympäri vuoden.

Resepti mainioon syksyyn on helppo. Ota kaveri kainaloon ja lähde nuotioherkuille riistaa käristämään. Aisti ja ihastele luonnon materiaaleja myös kädentaitojen kursseilla tuunaten ja kierrättäen. Löydä suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä uusi laji FasciaMethod tai jokin muu oma lajisi. Opi uusi kieli tai koe ilmaisun iloa kirjoittaen, maalaten, valokuvaten tai näytellen. Ota tablettisi haltuun tai suunnittele uusi koti 3D-ohjelmalla. Ihmettele ilmaiseksi Suomen ja Pohjois-Karjalan historia- tai muotiteemaisilla luennoilla Suomi 100 -luentosarjassa.

 

Lukuvuosi 2017–2018
Opinto-opas on jaettu koteihin.

Netti-ilmoittautuminen alkaa
torstaina 17.8. kello 9.30 liikunnan, tanssin ja musiikin kurssit
perjantaina 18.8. kello 9.30 kaikki kurssit

www.opistopalvelut.fi/joensuu

Puhelinilmoittautuminen alkaa
maanantaina 21.8. kello 9.00 , p. 013 337 5929

Toimistossa, Papinkatu 3, alkaa
maanantaina 21.8. kello 9.00