Ilmoittautuminen Joensuun seudun kansalaisopiston kesäkursseille alkoi. Tarjontaa on runsaasti koko toiminta-alueella ja sillä vastataan erityisesti nyt asiakkaiden toiveisiin. Opistolla ollaan inspiroituneita ja kiitollisia kesään kohdistuneesta toivemäärästä!

Liikunta ja tanssi vahvasti esillä

Liikunta ja tanssi näkyvät voimakkaasti kevät-kesän toiveissa. Uusia aluevaltauksia ovat esimerkiksi tennis, golf ja frisbeegolf. Paljon toivottuja harrastuksia ovat pelien lisäksi muut ulkoliikunnat, joita tarjotaan puistojumpan, pyöräilyn ulkotreenien ja suunnistuksen muodossa.

Tanssillista ja allasliikuntaa ei ole unohdettu ja uutuutena on myös hauska ja uniikki laji lapsenmielisille aikuisille, jossa saa päästellä höyryjä erilaisissa temppuradoissa ja peleissä. Tarjontaa on toki myös lapsille tuttuun tapaan reippaasti.

Tarjolla myös taideaineita

Taideaineet antavat kanavan luovuudelle kesälläkin. Lasten leirejä on runsaasti ja toiveisiin vastattiin esimerkiksi Monitoimi-päiväleirillä, jossa lapsi nauttii eri taiteenalojen pajoista ja liikunnasta. Toteutuneita toiveita ovat myös aikuisten akrobatian kurssi, aikuisten kuvataideleiri sekä luonnon ja luovan kirjoittamisen yhdistävä kurssi. Musiikin ystävät viihtyvät kesäisellä bändikurssilla, toivotulla itkuvirsikurssilla ja ukulelen soittoa treenaten.

Luonto lähellä

Kesä on ehdottomasti myös luonnon, puutarhan hoidon ja käsillä tekemisen aikaa. Voit luoda omat kesävaatteet, kokeilla kasvivärjäystä tai taitella betonista omaan puutarhaan sopivat ruukut. Villi- ja rohtoyrtit tulevat tutuksi, samoin katiskaverkosta veistäminen ja uniikin puukon takominen – mikäpä olisikaan mahtavampi lahjaidea vaikkapa valmistuvalle nuorelle. Kesään kuuluvat suositut veneily- ja navigointikurssit ja uusi elämyksellinen geokätköily.

Drone-buumiin kelkkaan hypänneille vinkkaamme lennokkaasta Kuvataan drone-kopterilla -kurssista. Sosiaalisen median maailmaan tutustuvan valinta on kurssi, jossa some ja oman yksityisyyden suojaaminen tulevat tutuiksi puhelimella, tabletilla ja koneella.

Ilmoittaudu

www.opistopalvelut.fi/joensuu

Kaikki kesäkurssit hakusanalla ’kesä’

Puh. 013 337 5929