Viimeistään syysloman jälkeen opistolla alkaa armoton palapelin kokoaminen. Kevään tarjontaa hiotaan syksyllä kuntoon ja kurssit suunnitellaan joskus vuosikin etukäteen. Koulutussuunnittelijat ja suunnittelijaopettajat järjestävät opettajien kanssa palapeliä kohdalleen. Oppaaseen printattuun kurssiin ovat vaikuttaneet tilojen saatavuus, opettajan aikataulu, kysyntä tai päällekkäistarjonta, tuntikiintiö, loma-ajat, ammattitaitoisen opettajan löytäminen ja luonnollisesti itse sisältö ja sen muotoilu tiiviiksi tekstiksi.

Suunnittelu-urakan hipoessa loppuaan taitetaan opas, ja kun tuhannet kurssit, ohjeet ja kuvat ovat sivuilla järjestyksessä, sujahtaa opas painoon. 61 500 opasta painetaan ja ne lähtevät Heilin välissä ja postitse Joensuun alueella kaikkiin postilaatikoihin, joihin on lupa ilmaisjakelua laittaa. Saat käsiisi kevään oppaan juuri ennen vuodenvaihdetta.

Vielä ehdit vaikuttaa tulevaan kurssitarjontaan – jaa meille toiveesi!

Kuuntelemme herkällä korvalla alueesi toiveita ja mikäli palat mahtuvat yhteen, kokoamme ne mielellämme toteutuneiksi toivekursseiksi!

Kerro kurssitoiveesi osoitteessa
www.joensuu.fi/kansalaisopisto-anna-palautetta