Nuoria kannustetaan etsimään itselleen töitä palkintokampanjalla 1.2.–30.6. Nuori, joka löytää vähintään neljä kuukautta kestävän työn ja allekirjoittaa työsopimuksen kampanjan aikana, saa palkinnon.

Palkinnoksi saa valita
• kolmen päivän lipun Ilosaarirockiin tai
• kahden kuukauden vapaan pääsyn virkistysuimala Vesikkoon ja kuntosalille.

Kampanjan tavoitteena on innostaa nuoria etsimään töitä entistä tarmokkaammin. Työn saaminen ei ole helppoa, mutta monet työpaikat ovat ”piilossa” ja niitä kannattaa kysyä suoraan yrityksistä. Tässä hommassa sitkeys on valttia.

Nimi alle työsopimukseen kesäkuun loppuun mennessä

Kampanja on tarkoitettu 18–24-vuotiaille joensuulaisille nuorille. Palkinnon saa, jos löytää itselleen vähintään neljä kuukautta kestävän työsuhteen ja allekirjoittaa työsopimuksen välillä 1.2.–30.6. Töiden on myös alettava kampanjan aikana. Työtunteja on oltava vähintään 18 viikossa.

Palkinnon voi lunastaa, kun on ollut töissä kuukauden. Rokki- tai Vesikkolipun saa Nuorisokeskus Whisperistä (Torikatu 17) tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10–14. Mukaan tarvitaan työsopimus, ensimmäinen palkkakuitti ja henkkarit.

Jos siis heinäkuun puolivälissä olevaan rokkiin halajaa, työt pitää aloittaa jo kesäkuun alkupuolella. Silloin ehtii olla töissä sen vaaditun ensimmäisen kuukauden ennen palkinnon lunastamista.

Jos palkintoa ei pääse hakemaan Whisperistä yllä olevina aikoina, voi olla yhteydessä etsivään nuorisotyöntekijä Maiju Kumpulaan, maiju.kumpula@jns.fi ja sopia palkinnon noutamisesta muuna aikana.

Työnhaussa voi kysyä apua työnhakutuutori Anna Kovácsilta: anna.kovacs@jns.fi tai puh. 050 407 1218