Joensuun seudun joukkoliikenteen Jojon bussit siirtyvät kesäaikatauluihin 6. kesäkuuta. Samana päivänä muuttuvat myös bussien vyöhykkeet ja lippujen hinnat.

Kesän aikatauluvihko valmistuu 23.5. alkavalla viikolla. Vihkon voi ostaa eurolla Carelicumista (Koskikatu 5) sekä kaikista Jojon busseista. Vihko löytyy silloin myös Jojon nettisivuilta pdf-muodossa. Netissä on lisäksi aikatauluhaku osoitteessa http://bussit.joensuu.fi/bussit/web. Palvelusta voi hakea aikatauluja, reittejä ja pysäkkejä.

Muista uudet vyöhykerajat

Kesäkuu tuo tullessaan myös vyöhykemuutoksia. Rajat muuttuvat jonkin verran ja nykyisten kolmen vyöhykkeen rinnalle perustetaan uusi City-vyöhyke. Se yltää 2–3 kilometrin päähän keskustasta, muun muassa Siilaisen terveysasemalle tai keskussairaalalle. Vyöhykkeisiin ja päivittyviin lippujen hintoihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.joensuu.fi/vyohykemuutokset.

Tasarahakampanjaa jatkettiin yli vuodella

Jojon busseissa on päässyt matkustamaan keväällä tasarahahinnoilla. Kampanjan piti päättyä tänä vappuna, mutta se jatkuukin aina vuoden 2017 kesäkuuhun. Tasarahalla pääsee edelleen matkustamaan maanantaista perjantaihin kello 10–14 ja kello 18 jälkeen.

Kampanjahinnat laajenevat myös viikonloppuihin

Kesäkuun 6. päivä kampanja laajenee koskemaan myös viikonloppuja. Silloin tasarahahinnat ovat voimassa kaikilla vuoroilla.

Kampanjahinnat maksetaan käteisellä. Yhden vyöhykkeen lippu maksaa 2 euroa, kahden vyöhykkeen 3 euroa ja kolmen vyöhykkeen lippu 4 euroa.