Kontiolahdella 10.–12.3. järjestettäviin ampumahiihdon maailmancupin kilpailuihin pääsee vaivattomimmin ilmaisilla bussikyydeillä Joensuun torilta. Bussit ajavat kisayleisöä stadionille ja takaisin kaikkina kisapäivinä.

Nonstop-periaatteella ajavat vuorot aloittavat liikennöinnin kisapäivinä noin kolme tuntia ennen ensimmäistä starttia. Viimeiset kyydit stadionilta takaisin lähtevät perjantaina noin klo 22, lauantaina noin klo 19 ja sunnuntaina noin klo 20.

Bussit lähtevät torilta viiden minuutin välein. Paluukyydit starttaavat stadionilta sitä mukaa, kun bussit täyttyvät.

Teltassa kylän kuumin disco

Stadionin yleisöteltta tuo kylän kuumimman discon keskelle kisoja. Yleisötelttaa hoitava ravintola Kerubi kärrää teltalle kisaeväiden ja virvokkeiden lisäksi savukoneet, bassot ja pelipallon. Musiikista kisaravintolassa vastaavat DJ-kvartetti Vanilja Aasi, Aito Raappana, Teppo-Johannes sekä Kiilo, jotka soittavat musiikkia kaikkeen makuun aina humpasta teknoon.

Stadionin ainoan baaritiskin ja energisen kisadiscon lisäksi teltasta löytyvät myös maakunnan maukkaimmat burgerit sekä muita herkkuja. Lämmitetyssä teltassa on myös terassi. Kaikkiaan mukaan mahtuu kerrallaan tuhat henkeä.

Puuhaa koko perheelle

Maailmancupissa on lisäksi perheille suunnattu maksuton Winter Park -puisto. Puistossa kisavieraat pääsevät kokeilemaan muun muassa minimoottorikelkkailua, lumikenkäilyä ja Curling-pelirataa. Lisäksi puistossa on potkukelkkailun sprinttirata sekä liukuri- ja pulkkamäet. Winter Park on avoinna perjantaina kello 13.00–19.00, lauantaina kello 10.30–16.30 ja sunnuntaina kello 12.00–17.30.