Joensuun seudulla voi matkustaa Joensuun seudun joukkoliikenteen (Jojo) ja ely-keskuksen sopimusliikenteen busseissa. Näissä liikenteissä on käytössä Waltti lippu- ja maksujärjestelmä. Lisäksi Joensuun keskustassa liikennöi palvelubussi Noutopoika ja maaseutualueilla asiointiliikenteen kutsutaksit. Joensuusta kauemmaksi liikennöi myös usean eri yhtiön linja-autoja.

Joensuun seudulla liikennöivien bussien aikataulut ovat löydettävissä useasta eri paikasta. Linkit aikatauluihin löytyvät Joensuun kaupungin nettisivuilta osoitteesta www.joensuu.fi/reitit-ja-aikataulut.

Valtakunnallisesta Matka.fi -palvelusta voi hakea seudullisen liikenteen lisäksi koko maan linja-auto-, juna- ja lentoliikenteen aikatauluja ja reittitietoja.

Joensuun asiakaspalvelupisteessä Carelicumissa myydään Waltti-kortteja sekä  opastetaan niiden käyttöön liittyvissä asioissa. Reittien ja aikataulujen osalta neuvonta rajoittuu aikataulujulkaisun tietojen kertomiseen. Palvelupisteestä voi ostaa painettuja Waltti-liikenteen aikatauluvihkoja.

Carelicum palvelut
Koskikatu 5, 80100 Joensuu
Waltti-lippujen myynti ma–pe 10.00–16.30
p. 013 267 5222

 

 

Jojo-liikenne
www.joensuu.fi/jojo
www.joensuu.fi/reitit-ja-aikataulut
bussit.joensuu.fi (Jojo-aikatauluhakupalvelu)
joensuu.digitransit.fi (mobiili aikatauluhakupalvelu, kokeiluvaiheessa)

Ely-keskuksen Waltti-liikenne
www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi
www.matka.fi (aikatauluhakupalvelu)

Palvelubussi Noutopoika
www.joensuu.fi/myk-ja-noutopoika

Maaseutualueiden asiointiliikenteen kutsutaksit
www.joensuu.fi/asiointiliikenne
kutsujoukkoliikenne.matka.fi

[wise-chat channel="Bussien aikataulut kadoksissa?"]