Tämä viikko on yhtä lukiolaisten juhlaa. Abit juhlivat penkinpainajaisiaan torstaina 15.2. ja perjantaina 16.2. tanssivat vanhat.

Joensuun lukioiden penkkariajelu alkaa torstaina kello 12.30 Linnunlahdelta. Letkassa on 20 kuorma-autoa ja ajojärjestys on 1) Normaalikoulun lukio, 2) Itä-Suomen koulun lukio, 3) Yhteiskoulun lukio, 4) Pyhäselän lukio ja 5) Lyseon lukio.

Torin remontin takia kuorma-autoilla on tänä vuonna uusi ajolenkki:
Linnunlahdentie–Papinkatu–Rantakatu–Suvantokatu–Kirkkokatu–Siltakatu–Rantakatu–Suvantokatu–Kirkkokatu–Siltakatu–Rantakatu–Suvantokatu–Länsikatu–Linnunlahdentie.

Karkkien heittoa varten on varattu yksi pysähdys Siltakadulla ajoneuvojen ollessa pysähdyksissä. Terve menoa sinne Geishan-metsästykseen!

Perjantaina tanssitaan vanhojentanssit

Perjantaina päästään osallistumaan kaikkien lukioiden yhteiseen iloon Joensuu Areenassa, jossa 500 kakkosluokkalaista ”vanhaa” tanssahtelee Joensuun kaupunginorkesterin tahdissa kello 18 alkaen. Orkesteria johtaa Juha Tiensuu.

Tanssin pyörteisiin osallistuvat Joensuun lukiolaisten lisäksi Pohjois-Karjalan ammattiopiston opiskelijat.

Areenaan ovat tervetulleita yleisöksi muutkin kuin tanssijoiden lähipiiri! Tansseihin on vapaa pääsy, ja Joensuun pysäköinti Oy tarjoaa yleisölle ilmaisen pysäköinnin Hallitien pysäköintitalossa.  Yleisöä toivotaan paikalle kello 17 alkaen.

Tanssijoita Iso Myyssä 16.2. kello 14.45

Kymmenen paria tanssii kaupunkilaisille myös kauppakeskus Iso Myyssä perjantaina 16.2. kello 14.45. Tervetuloa shoppailureissun lomassa nauttimaan sifongista ja kikaposta!