Miun maun muka­set: Min­na Valo­nen

Nime­ni on Min­na Valo­nen ja aloi­tan kau­pun­ki­kes­kus­tayh­dis­tys Vir­ran toi­min­nan­joh­ta­ja­na kesä­kuun alus­sa. Tulin yhdis­tyk­sel­le töi­hin tuot­ta­jak­si vuo­den 2022 tam­mi­kuus­sa. Sitä ennen olen työs­ken­nel­lyt muun muas­sa Sai­maa-ilmiö-kult­tuu­ri­pää­kau­pun­ki­hank­kees­sa, Valo­par­ta Oy:llä sekä tv-tuo­tan­nois­sa Ylel­lä ja Tari­na­ta­lol­la. Olen kotoi­sin Rova­nie­mel­tä. Muu­tim­me per­heem­me kans­sa Joen­suu­hun vuon­na 2005. Sitä ennen asuim­me Hel­sin­gis­sä, joka ei tun­tu­nut oikeal­ta pai­kal­ta pie­nen lap­sen kans­sa. Joen­suu­hun oli…

Nime­ni on Min­na Valo­nen ja aloi­tan kau­pun­ki­kes­kus­tayh­dis­tys Vir­ran toi­min­nan­joh­ta­ja­na kesä­kuun alus­sa. Tulin yhdis­tyk­sel­le töi­hin tuot­ta­jak­si vuo­den 2022 tam­mi­kuus­sa. Sitä ennen olen työs­ken­nel­lyt muun muas­sa Sai­maa-ilmiö-kult­tuu­ri­pää­kau­pun­ki­hank­kees­sa, Valo­par­ta Oy:llä sekä tv-tuo­tan­nois­sa Ylel­lä ja Tari­na­ta­lol­la.

Olen kotoi­sin Rova­nie­mel­tä. Muu­tim­me per­heem­me kans­sa Joen­suu­hun vuon­na 2005. Sitä ennen asuim­me Hel­sin­gis­sä, joka ei tun­tu­nut oikeal­ta pai­kal­ta pie­nen lap­sen kans­sa. Joen­suu­hun oli iha­na muut­taa! Hel­sin­kiin ver­rat­tu­na elä­mä tääl­lä on toi­mi­vam­paa ja pal­jon mut­kat­to­mam­paa.

Vir­ran pää­teh­tä­vä on teh­dä kau­pun­ki­kes­kus­tas­ta entis­tä elin­voi­mai­sem­pi ja viih­tyi­säm­pi paik­ka joen­suu­lai­sil­le. Mui­hin kau­pun­ki­kes­kus­toi­hin ver­rat­taes­sa täy­tyy sanoa, että Joen­suus­sa kes­kus­tan kehit­tä­mis­sä on todel­la hyvä vire. Tääl­lä on teh­ty pal­jon ja kes­kus­tan kuva on muut­tu­nut hui­mas­ti sii­tä, kun 90-luvul­la kävin tääl­lä ensim­mäi­siä ker­to­ja. Tääl­lä työ ote­taan tosis­saan, teh­dään yhdes­sä ja aute­taan toi­si­aan.

On kiva sanoa, että asun ja teen töi­tä tääl­lä. Tyk­kään Joen­suus­ta älyt­tö­mäs­ti!

Min­nan suo­si­tuk­set

BlackGreen – bio­hii­li­ta­pah­tu­ma
Kaup­pa­to­ri, ma 5.6.

Itä­ral­lin 60-vuo­tis­juh­la­kil­pai­lu
Kaup­pa­to­ri, pe–la 16.–17.6.
itaralli.fi

Elä­män­tur­va­to­ri
Kaup­pa­to­ri, 8.7.

Vir­ta goes Pop­ka­tu – Tori­pop
Kaup­pa­to­ri, ke–to 12.–13.7.
popkatu.fi

Joen Yö
Ympä­ri kau­pun­ki­kes­kus­taa, 18.8.

Aiheeseen liittyviä uutisia