Musiik­kia, huu­mo­ria ja improa jou­lun aikaan

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa viihdettä joulun ja uudenvuoden välipäiville

Jou­lun väli­päi­vi­nä ja uuden­vuo­de­naat­to­na Joen­suun kau­pun­gin­teat­te­ri tar­jo­aa viih­dyt­tä­vää ohjel­maa kai­kil­le, joi­ta huu­mo­ri, visu­aa­li­set elä­myk­set ja musiik­ki sykäh­dyt­tä­vät. 

Nyt jos kos­kaan kan­nat­taa läh­teä naut­ti­maan impro­vi­saa­tio­esi­tyk­sis­tä, sil­lä ne ovat Joen­suun kau­pun­gin­teat­te­rin ohjel­mis­tos­sa täl­lä erää vain jou­lu­kuun lop­puun asti.

Impro­vi­saa­tio­esi­tys Sitä­Sun­Tä­tä on yllä­tyk­sel­lis­tä impro­vi­saa­tio­ta, jos­sa esi­tyk­sen aihe, hah­mot ja juo­ni raken­tu­vat ylei­sön anta­mis­ta ehdo­tuk­sis­ta. Impro­vi­saa­tio­ta on tar­jol­la aikui­sil­le pie­nel­lä näyt­tä­möl­lä 29., 30. ja 31. päi­vä jou­lu­kuu­ta. Tili­Ta­li­Tint­tan ja Hei­kun­Kei­kun ‑satuim­pro puo­les­taan on suun­nat­tu lap­sil­le, ja sen pariin pää­see yhdes­sä las­ten kans­sa uuden­vuo­de­naat­to­na.

Akuut­tia ulko­maan­kai­puu­ta rin­ta­pie­les­sä? Jou­lu­aa­ton molem­min puo­lin 17., 18., 28. ja 29. jou­lu­kuu­ta suu­rel­la näyt­tä­möl­lä pää­see hyp­pää­mään Kreik­ka-simu­laat­to­riin, kun ohjel­mis­tos­sa pyö­rii Kesäyön unel­ma. Esi­tyk­ses­sä Wil­liam Sha­kes­pea­ren klas­sik­ko­teks­ti koh­taa 2020-luvun Atee­nan ja sadun­omai­sen lavas­tuk­sen maa­gi­si­ne tai­kao­len­toi­neen. Esi­tyk­ses­sä kuul­laan kap­pa­lei­ta muun muas­sa Ant­ti Tuis­kul­ta, Kat­ri Hele­nal­ta ja Einil­tä. 

Uuden­vuo­den huvei­hin kan­nat­taa jo nyt lisä­tä Korot kat­toon eli val­men­nus­ta ja viet­te­lyk­siä. Sen vii­mei­set esi­tyk­set pyö­ri­vät suu­rel­la näyt­tä­möl­lä 30. ja 31. jou­lu­kuu­ta. Esi­tys ylsi Kulttuuritoimitus.fi:n Vuo­den 2020 erin­omai­set ‑teat­te­ri­lis­tal­le ensim­mäi­sel­lä esi­tys­kau­del­laan. Musii­kil­li­ses­sa esi­tyk­ses­sä kaik­ki rei­lut 10 roo­lia tai­dok­kaas­ti näyt­te­le­vät teat­te­rin kon­ka­rie­siin­ty­jät Maria Kar­ha­pää ja Suvi-Maa­ria Vir­ta. 

Esityskalenteri verkossa: www.joensuunteatteri.fi/esityskalenteri

Aiheeseen liittyviä uutisia