Pysy pys­tys­sä – tilaa varoi­tus­vies­tit liuk­kau­des­ta

Maksuttomat tekstiviestivaroitukset ilmoittavat pääkallokeleistä

Eikö oli­si­kin käte­vää tie­tää ennak­koon, onko ulos men­nes­sä pää­kal­lo­ke­lit vai ei? Tilaa mak­sut­to­mat teks­ti­vies­ti­va­roi­tuk­set, niin tie­dät!

Joen­suun kau­pun­gil­la on käy­tös­sä liuk­kaus­va­roi­tus­pal­ve­lu yhteis­työs­sä Ilma­tie­teen lai­tok­sen kans­sa. Pal­ve­luun liit­ty­vil­le asuk­kail­le lähe­te­tään teks­ti­vies­ti, jos jalan­kul­ku­ke­li on erit­täin liu­kas tai muut­tuu seu­raa­van 24 tun­nin aika­na erit­täin liuk­kaak­si.

Joen­suus­sa on erit­täin liuk­kai­ta tilan­tei­ta tal­ven aika­na noin kym­me­ne­nä päi­vä­nä. Pai­kal­lis­ta liuk­kaut­ta puo­les­taan on tal­viai­kaan lähes päi­vit­täin. 

– Kau­pun­gin päi­vys­tä­jät anta­vat pai­kal­lis­ta taus­ta­tu­kea ennus­tee­seen ilmoit­ta­mal­la Ilma­tie­teen lai­tok­sel­le omat havain­ton­sa pää­kal­lo­ke­leis­tä, ker­too työ­pääl­lik­kö Pet­ri Rati­lai­nen.

Varoi­tus­vies­te­jä tulee kor­kein­taan kol­me vuo­ro­kau­des­sa. Jos sinul­la ei ole eri­tyis­tä tar­vet­ta saa­da vies­te­jä ympä­ri vuo­ro­kau­den, voit vali­ta aika­vä­lin, jol­loin nii­tä saat.

Tilaa viestit näin:

• Jos haluat saada viestit esimerkiksi vain kello 9–21, lähetä viesti jalankulku joensuu 9 21 (jalankulku välilyönti joensuu välilyönti 9 välilyönti 21) numeroon 16 167. Tällöin saat esim. kello 3.00 tehtävän varoituksen vasta aamuyhdeksältä.


• Jos haluat viestit aina heti, kun ne lähetetään, lähetä viesti jalankulku joensuu (jalankulku välilyönti joensuu) numeroon 16 167.


• Palvelun voi lopettaa lähettämällä viestin jalankulku sulje numeroon 16 167.


• Sama tekstiviestipalvelu oli käytössä kaupungilla jo viime vuonna. Aiemmin palvelun tilanneiden ei tarvitse tilata sitä uudelleen vaan tilaus on edelleen voimassa, jollei sitä ole itse lopettanut. 

Aiheeseen liittyviä uutisia