JOJO-jou­lu­kam­pan­ja käyn­nis­tyy ja laa­je­nee

Lauantaista 18. joulukuuta alkaen bussilla pääset joulumenoille tarjoushintaan, kun maksat käteisellä tai mobiililipulla.

Joen­suun seu­dun jouk­ko­lii­ken­teen jou­lu­kam­pan­ja käyn­nis­tyy jo kuu­den­nen ker­ran. Lau­an­tais­ta 18. jou­lu­kuu­ta alkaen bus­sil­la pää­set jou­lu­me­noil­le tar­jous­hin­taan, kun mak­sat kätei­sel­lä tai mobii­li­li­pul­la. Kam­pan­ja jat­kuu 9. tam­mi­kuu­ta asti.

Tänä vuon­na kam­pan­ja laa­je­nee kat­ta­maan koko Walt­ti-alu­een eli edul­li­sem­mat käteis­hin­nat ovat käy­tös­sä muu­al­le­kin maa­kun­taan, esi­mer­kik­si Liek­saan ja Ilo­mant­siin.

Jou­lu­kam­pan­jas­sa pää­see näin edul­li­ses­ti:
• 1 vyö­hy­ke 2 €
• 2 vyö­hy­ket­tä 3 € (esim. Joensuu–Liperi)
• 3 vyö­hy­ket­tä 4 € (esim. Joensuu–Eno)
• 4 vyö­hy­ket­tä 5 € (esim. Joensuu–Polvijärvi)
5 vyö­hy­ket­tä 6 € (esim. Joensuu–Kitee)
• 6 vyö­hy­ket­tä 7 € (esim. Joensuu–Ilomantsi)
• 7 vyö­hy­ket­tä 8 € (esim. Joensuu–Lieksa)

Kam­pan­ja­mat­kaa ei voi mak­saa Walt­ti-mat­ka­kor­tin arvo­li­pul­la.

Kam­pan­ja­hin­noit­te­lu ei kos­ke Nou­to­poi­ka-lii­ken­net­tä eikä reit­tiop­paas­sa näky­vää lin­jaa 401 Joensuu–Outokumpu.

Uusi vuo­si tuo reit­ti­muu­tok­sia

Lin­jo­jen 1 ja 11 reit­ti Utra–keskusta– Hukanhauta/Urheilupuisto jat­kuu Utras­sa 1.1.2022 alkaen. Koil­lis­puis­ton ken­tän vie­reen on val­mis­tu­nut uusi kään­tö­paik­ka, jon­ne tulee Koil­lis­puis­ton kent­tä ‑nimi­nen lin­ja-auto­py­säk­ki. Tämä toi­mii jat­kos­sa pää­te­py­säk­ki­nä. Samal­la ote­taan käyt­töön Koil­lis­väy­läl­lä nykyi­sen ja uuden pää­te­py­sä­kin välil­le jää­vä pysäk­ki­pa­ri, Ora­van­mar­jan­tie.

Lin­jan 8 reit­tiä Meh­ti­mä­ki– keskusta–Karhunmäki jat­ke­taan Kar­hun­mäen pääs­sä siten, että vuo­rot käy­vät kään­ty­mäs­sä Rei­jo­lan kier­to­liit­ty­mäs­sä. Rei­tin jat­ka­mi­nen lisää lii­ken­ne­tur­val­li­suut­ta lin­ja-auton kään­ty­mis­pai­kan osal­ta ja lisäk­si Kar­hun­mäes­tä saa­daan yhteys Rei­jo­lan pal­ve­lui­hin.

JOJO-ton­tut muis­tut­ta­vat

Teh­dään jou­lun aika­na tur­val­li­sia ja edul­li­sia mat­ko­ja nou­dat­taen voi­mas­sa ole­via mas­ki­suo­si­tuk­sia ja mui­ta tur­val­li­sen mat­kus­tuk­sen ohjei­ta!

Aikataulut reittioppaasta: joensuu.digitransit.fi
Lisätietoja joukkoliikenteestä: jojo.joensuu.fi

Aiheeseen liittyviä uutisia