Lasten piirustuksia

Unel­mien leik­ki­puis­to­jen tee­mat valit­tu

Yleisön pyynnöstä: sirkusta, menninkäisiä ja hämähäkkikeinu

Joen­suun kau­pun­ki kerä­si loka–marraskuun vaih­tees­sa toi­vei­ta ja ideoi­ta kah­den ensi vuon­na kun­nos­tet­ta­van leik­ki­puis­ton suun­nit­te­luun.

Kun­nos­tus­vuo­ro­aan odot­ta­vat Nis­kan leik­ki­puis­to Enos­sa ja Ker­vi­län­ku­jan leik­ki­puis­to Nol­ja­kas­sa.

Lap­set ja vähän isom­mat­kin puis­to­jen käyt­tä­jät pää­si­vät verk­ko­ky­se­lyl­lä ja työ­pa­jois­sa äänes­tä­mään puis­to­jen tee­maa, väri­maa­il­maa sekä puis­toi­hin tule­via leik­ki­vä­li­nei­tä ja kalus­tei­ta.

Iso kii­tos kai­kil­le verk­ko­ky­se­lyyn vas­tan­neil­le sekä päi­vä­ko­deil­le, ker­hoil­le ja per­he­kah­vi­loil­le työ­pa­jo­jen vetä­mi­ses­tä. Huo­mion­ne, toi­veen­ne ja mie­li­pi­teen­ne ovat nyt osa suun­nit­te­luai­neis­toa!

Kyse­lyn sekä työ­pa­jo­jen tulok­set on koot­tu yhteen ja suun­nit­te­lu jat­kuu puis­to­suun­nit­te­li­ja Pau­la Lam­min­sa­lon työ­pöy­däl­lä.

– Tai­dan napa­ta Nol­jak­kaan kak­si tee­maa ja suun­ni­tel­la sir­kus­ta sekä luon­non elä­mää Ker­vi­län­ku­jan leik­ki­pai­kal­le. Enon Nis­kan leik­ki­pai­kal­le läh­tee suun­nit­te­luun met­sän elä­mää hen­ki­vä leik­ki­paik­ka men­nin­käi­si­neen. Sin­ne sopii hyvin myös pal­jon toi­veis­sa ollut hämä­häk­ki­kei­nu, Lam­min­sa­lo suun­nit­te­lee.

Puis­to­jen havain­ne­ku­vat esi­tel­lään jou­lu­kuun aika­na. Puis­to­jen raken­ta­mi­nen alkaa kevääl­lä 2021 ja puis­tot val­mis­tu­vat saman vuo­den syk­sy­nä.

Tutustu kyselyjen ja työpajojen tuloksiin:

www.joensuu.fi/unelmien-leikkipuisto

Aiheeseen liittyviä uutisia