Kon­ser­va­to­rio etsii uut­ta musiik­kia

Jatkoon valituille luvassa 100 euron palkinto ja mahdollisuus oman biisin äänitykseen.

Bii­si­nik­ka­ri 2020 ­-han­ke kan­nus­taa Joen­suun kon­ser­va­to­rion kaik­kia oppi­lai­ta ja opis­ke­li­joi­ta sekä Joen­suun ja lähi­seu­dun nuo­ria alle 30-­vuo­tiai­ta sävel­tä­mään oman teok­sen­sa ja lähet­tä­mään sen mukaan Biisinikkarit­projektiin.

Sään­nöt ovat yksin­ker­tai­set: tee yksin tai yhdes­sä bii­si, lähe­tä se kon­ser­va­to­riol­le mar­ras­kuun lop­puun men­nes­sä. Lähe­tä link­ki tai soi­va näy­te osoit­tee­seen [email protected] tai hank­keen Facebook­sivulla mes­sen­ge­rin kaut­ta: facebook.com/biisinikkari2020.

Kan­san­musiik­kia, klas­sis­ta musiik­kia, kevyt­tä musiik­kia, kaik­ki käy!

Jat­koon vali­tuil­le bii­seil­le on luvas­sa 100 euron pal­kin­to sekä mah­dol­li­suus osal­lis­tua oman bii­sin äänit­tä­mi­seen. Teok­set ääni­te­tään kon­ser­va­to­rion ammat­tio­pis­ke­li­joi­den toi­mes­ta ja soi­te­taan live­nä Musiik­ki­tal­ven kon­ser­tis­sa.

Kon­ser­va­to­rio antaa mah­dol­li­suu­den opis­ke­li­joil­le ja nuo­ril­le saa­da omaa musiik­kia tal­len­net­tuun muo­toon, jol­loin sitä voi kuun­nel­la ja vie­dä eteen­päin. Ammat­tio­pis­ke­li­jat saa­vat eteen­sä oike­aa uut­ta musiik­kia, joka hei­dän täy­tyy omak­sua, äänit­tää ja esit­tää.

Kaik­ki teos­ten oikeu­det pysy­vät sävel­tä­jil­lä ja teok­set jul­kais­taan teki­jän luval­la. Tal­len­ne ei tule myyn­tiin eikä kon­ser­va­to­rio tee sil­lä min­kään­lais­ta talou­del­lis­ta voit­toa. Hank­kee­seen on saa­tu avus­tus­ta Otsa­kor­ven sää­tiöl­tä.

Lisä­tie­to­ja antaa Mik­ko Tir­ro­nen, puh. 050 521 9052.

Kan­san­musiik­kia, klas­sis­ta musiik­kia, kevyt­tä musiik­kia, kaik­ki käy!

Aiheeseen liittyviä uutisia