kosketinsoittimet ja kantele

Oma musiik­ki­ryh­mä ikäih­mi­sil­le

Matalan kynnyksen musisointia ja yhdessäoloa kaikille musiikista kiinnostuneille.

Nyt on tar­jol­la mata­lan kyn­nyk­sen musi­soin­tia ja yhdes­sä­oloa kai­kil­le musii­kis­ta kiin­nos­tu­neil­le ikäih­mi­sil­le kon­ser­va­to­rion opis­ke­li­joi­den ja opet­ta­jien kans­sa. Aikai­sem­paa koke­mus­ta musii­kis­ta ei tar­vi­ta. Osal­lis­tua voi myös kuun­nel­len ja muka­na muu­ten ollen. Ryh­män toi­min­ta muo­tou­tuu osal­lis­tu­jien toi­vei­den mukaan.

Kokoon­tu­mi­sia on noin kym­me­nen kevääl­lä 2020. Kausi päät­tyy esi­tyk­seen, johon haluk­kaat ryh­mä­läi­set voi­vat osal­lis­tua.

Musiik­ki­ryh­mä kokoon­tuu Yhtei­sö­ta­lo Sata­mas­sa osoit­tees­sa Ylä­sa­ta­ma­ka­tu 28 kes­ki­viik­koi­sin kel­lo 13–14. Ensim­mäi­nen kokoon­tu­mi­nen on 5. päi­vä hel­mi­kuu­ta. Osal­lis­tu­mi­nen on ilmais­ta. Pai­kat täy­te­tään ilmoit­tau­tu­mis­jär­jes­tyk­ses­sä. Jär­jes­tä­jä­nä on Joen­suun kon­ser­va­to­rio yhteis­työs­sä Yhtei­sö­ta­lo Sata­man kans­sa. Toi­min­nan tuke­mi­ses­sa on muka­na Wil­liam ja Ester Otsa­kor­ven sää­tiö.

Ilmoit­tau­du mukaan 15. tam­mi­kuu­ta men­nes­sä joko yhtei­sö­ta­lo Sata­mas­sa (Ylä­sa­ta­ma­ka­tu 28, Joen­suu) pai­kan pääl­lä tai Anni Peso­nen, puh. 050 385 0818, [email protected] tai Eeva­mai­ja Mus­ta­nie­mi, puh. 050 321 9076, eevamaija.mustaniemi-lodders.fi.

Aiheeseen liittyviä uutisia