Nyt pääsee Utrasta ja Marjalasta keskustaan pikalinjaa!

Joensuun joukkoliikenteen linjan 2 Utra–Keskusta–Marjala rinnalla kulkee arkipäivien ilta- ja aamuruuhkissa pikalinja 2M.

2M:n nopeus perustuu suorempiin reitteihin. 2M ajaa Rantakylän läpi suoraan Utrantietä, kun linja 2 ajaa Rantakylässä Ruuhitien lenkin. Noljakassa 2M ajaa suoraan Noljakantietä linjan 2 kiertäessä lenkin Erkinpellontie–Noljakankaari–Nuottaniementie.

Aikaa voi säästyä jopa 10 minuuttia

Aikaa voi säästyä jopa 10 minuuttia Utrasta ja Marjalasta keskustaan sekä päinvastaiseen suuntaan. Marraskuusta lähtien bussiliikennettä helpottavat myös linjojen 1 ja 2 lisäautot.

Koulumatkalipun voi ladata verkosta

Bussia käyttävien arkea helpottaa myös se, että lukiolaisten ja ammattillisessa koulutuksessa opiskelevien Kelan tukeman koulumatkatukilipun voi nyt ladata Waltti-kortille verkkokaupassa. Palvelumaksua ei peritä.

Lukuvuoden ensimmäinen koulumatkatukilippu ostetaan edelleen Carelicum Palvelupisteestä Koskikatu 5:ssä oppilaitoksen myöntämällä ostotodistuksella. Tämän jälkeen kortin voi ladata myös verkkokaupassa ja Jojo-busseissa.

Lataus siirtyy Waltti-kortille, kun korttia käytetään ensimmäisen kerran. Lataus aktivoituu Waltti-kortille keskimäärin kahden tunnin kuluttua latauksesta.

Illalla, yöllä tai viikonloppuna tehdyt lataukset aktivoituvat vasta noin kaksi tuntia bussin rahastuslaitteen käynnistymisen jälkeen. Uusi kausi odottaa kortilla, kunnes edellinen kausi on käytetty loppuun.

Aikataulut osoitteesta joensuu.digitransit.fi ja aikatauluvihkosta.

Lataa kortti
https://kauppa.waltti.fi/